Welkom

De mobiele pagina Helderziende.nl is aan het laden...
helderziende hulplijn - live antwoord

Tarotkaart Bekers zes door helderzienden

Tarotkaart Bekers zes

Getalkaarten  -  Bekers
Tarotkaart van 25 april : Bekers zes
De Tarotkaart Bekers Zes is een voorspoedige tarotkaart en staat symboliek voor de mooie tijden die je hebt mogen meemaken. Deze kaart wijst naar het verleden, naar mooie herinneringen vol nostalgie. Dit is de enige kaart in de Tarot, dat expliciet verwijst naar jou geschiedenis, en van herinneringen en mooie tijden daar meegemaakt. Het teken van gevallen bekers die aan het leeg lopen zijn, maakt nu volledig de ruimte voor volle Bekers met stevige voeten.

Tarotkaarten van Bekers

Extra informatie

Uitleg over Tarotkaarten van Bekers

Alles start met de liefde, zeker bij de tarotkaarten van de bekers. Bekers tarotkaarten brengen je boodschappen op emotioneel, vriendschappelijk of romantisch vlak. Deze inzichten zullen vaak in je dromen tot u komen, dit kan 's nachts zijn, maar ook dagdromen zullen zich melden.

De Tarotkaart van Bekers verwijst naar relaties en de liefde, maar ook in de betekenis van de liefde voor ons zelf, ons innerlijk en uiterlijk, je moet immers ook van jezelf kunnen houden.

Let op, de beker die er het mooiste uitziet, is niet altijd de beker die de beste en lekkerste wijn bevat! Het symbool van omgevallen bekers die leeggelopen zijn of volle bekers met stevige basis zullen je tonen wat je moet doen. Is je glas halfleeg of halfvol? Vaak ligt het aan je ingesteldheid hoe je de zaken bekijkt en ervaart.

Bekijk je keuzes altijd vanuit verschillende invalshoeken, analyseer de mogelijkheden en gevolgen.


Tarotkaarten Bekers. Alles start met de liefde, zeker bij de tarotkaarten van de bekers. Bekers tarotkaarten brengen je boodschappen op emotioneel, vriendschappelijk of romantisch vlak.

Tarotkaarten helderzienden

Laatste 18 dagen

Uw persoonlijke tarotkaart?

helderziende hulplijn - live antwoord
Naar Boven